Vores rejsemål » Frankrig » Den Franske Riviera » Sainte-Maxime
Sainte-Maxime

Sainte-Maxime

Strande, stæder og boule

Søg og book rejse

search

Sainte-Maxime

Lige over for St. Tropez, på den anden side af bugten, ligger den charmerende badeby Sainte-Maxime. Her får du det bedste af Rivieraen og Provence og er samtidigt umiddelbart tæt på nogle af områdets fineste strande.

Provencalske delikatesser og boule I centrum finder du stræder og gågader med masser af butikker, somlokker med provencalske delikatesser, sko og badetøj. Langs strandpromenaden finder du den velbesøgte "boulodrom", som er opkaldt efter Prins Bertil af Sverige. Byen har også en dejlig havn og et kasino. Ste. Maxime er en badeby, som kommer til live i sommerhalvåret fra april til oktober.

Les Issambres Øst for Ste. Maxime (9 km) ligger byen Les Issambres, som har en landlig charme og provencalsk karakter. Her finder du nogle af Rivieraens fineste og bredeste sandstrande. Mange af Sembos lejligheder ved Les Issambres ligger nogle kilometer oppe i de buskbeklædte bjerge, omgivet af smuk natur og med en fantastisk udsigt over Middelhavet. Omgivelserne er smukke og byder på meget mere end sol og badning. Beliggenheden er god, hvis du vil tage på udflugter med bil til byer og vingårde i Provence. Til St. Tropez er der bare 14 km.

Sådan kommer du frem

Med fly: Meget begrænsede transportmuligheder fra lufthavnen i Nice til Sainte-Maxime. Oplysninger fås på www.nice.aerport.fr. Vi anbefaler, at du lejer en bil, som kan hentes og afleveres i lufthavnen i forbindelse med dit fly.

I egen bil: Følg blot den "blå vej".

    Læs mere

    Skjul

    Vis kort