Søg og book rejse

search
Hyères
» Vores rejsemål » Frankrig » Den Franske Riviera » Hyères

Hyères i Frankrig

Middelalderbyen, som aldrig går af mode

Hyères i Frankrig

Hyères kender nogle, som den by, der arrangerer en af Frankrigs største modefotomesser. Andre har måske allerede taget turen ud og besøge denne charmerende gamle by, der ligger langs den skønne kyst i Provence. Har du ikke gjort det endnu, så har du nu muligheden for at opdage denne ferieperle.

Aftenpromenader i den gamle by

Hyères er en middelalderby med en gammel, malerisk bykerne, strategisk beliggende på højen. Her er det både romantisk og spændende på samme tid. Mystiske, historiske stræder afsluttes med små pladser, hyggelige restauranter og butikker med lokale specialiteter. Livet i den gamle by kredser om pladsen La Place Massillon, hvor du kan slå dig ned på en af de mange udendørsserveringer og nyde de varme sommeraftener.

Le Port

Hyères livlige småbådshavn ligger neden for den gamle by og er et populært mødested for aftenslentrere. Gå langs med kajen. Indsug atmosfæren, og nyd det behagelige afslappede franske tempo. Lad dine tanker føre dig til en af de velbesøgte restauranter ved havnen, og gå ikke glip af dagens fangst.

Halvøen Giens

Nedenfor Hyères centrum og havn strækker sig halvøen Giens sig ud i det herlige hav. Presqu´ile de Giens, som den hedder på fransk, byder på kilometerlange, lavvandede sandstrande. Vores hoteller er komfortabelt beliggende på Giens-halvøen, så man aldrig har langt til et herligt dyp i det blå.