Vores rejsemål » Frankrig » Den Franske Riviera » Cavalaire-sur-Mer
Cavalaire-sur-Mer

Cavalaire-sur-Mer

Hyggelig by med livligt centrum og fine strande

Søg og book rejse

search

Cavalaire-sur-Mer

Cavalaire-sur-Mer ligger kun 20 km vest for St. Tropez. Det er en mindre by med en stor havn, som liver op om sommeren. Den 3 km lange herlige strand er ikke lige så pakket som Rivieraens østlige dele. I den hyggelig by finder du smalle stræder og charmerende caféer med udendørsservering. Der er masser af restauranter i forskellige prisklasser.

Herlige øer og provencalske byer Vil du udforske omgivelserne, så er en dagsudflugt til Hyères-øerne anbefalelsesværdigt. Tag båden direkte fra Cavalaire (til en af øerne) eller fra le Lavandou, og nyd stilheden og den smukke natur. Tag også på en udflugt til nogen af de middelalderlige byer, som ligger smukt oppe i bjergene. To favoritter er Ramatuelle og Gassin, som begge ligger højt og har en fantastisk udsigt over havet og det smukke landskab.

Sådan kommer du frem

Med fly: Fra lufthavnen i Nice er transportmulighederne til Cavalaire-sur-Mer meget begrænsede. Se www.nice.aeroport.fr. Vi anbefaler, at du lejer en bil,som du kan hente og aflevere i forbindelse med dit fly.

I egen bil: Følg blot den "blå vej".

    Læs mere

    Skjul

    Vis kort