Søg og book rejse

search
Saint-Malo
» Vores rejsemål » Frankrig » Bretagne » Saint-Malo

Saint-Malo i Frankrig

Den smukke muromkransede by Saint Mail - et populært ferieparadis i Frankrig.

Saint-Malo i Frankrig

Besøgende fra hele Europe kommer til St Malo. Især englændere og franskmænd bruger deres ferie her for at nyde kulturen, solen og for at bade ved de vidtstrakte sandstrande.

Kampen mellem solen og månen viser sig bedst i Bretagne i form af ebbe og flod. Intet andet sted i Europe er forskellen så stor som her med op til 12 m forskel i vandstand to gange om dagen. Ved ebbe (lavvande) forvandles stedet til en badeby med lange strande og ved flod dækkes strandene så af vandet igen.

Saint Malo voksede frem i middelalderen og har i dag stadig flere af de gamle og smukke bygninger fra den tid. Her er mange hoteller, butikker, restauranter, caféer og barer. Byen har en lang tradition med mad og drikkevarer. Camembert, snegle, cider og calvados er noget af det, som du skal teste under ferien i Saint Malo.

Saint Malo strækker sig bag den gamle by og omfatter bydelene Saint Servan og Parame. Saint Servan er byens oprindelige bykerne, inden det blev det, som det er i dag, nemlig Saint Malo. Parame er en nyere bydel og kan beskrives som en moderne badeby med den ca. 4 km lange strand.

Det er bestemt værd at besøge Fort National. Det er et fort, der ligger på kysten længst ude på næsset. Fort National kan kun besøges, når der er hejst et fransk flag, og når det er lavvandet i perioden 1. juni - 30. september. Saint Malo-slottet er en anden populær turistattraktion og er en del af den gamle middelalderlige bymur. Andre bygninger er St. Vincent-katedralen, Saint Aaron-kapellet og Solidor-tårnet. De er populære attraktioner, som kan være af interesse for dig under dit besøg her.