Søg og book rejse

search
De tre dale - Courchevel
» Vores rejsemål » Frankrig » Alperne » De tre dale - Courchevel

De tre dale - Courchevel i Frankrig

Courchevel i Les Trois Vallées - En del i verdens største sammenhængende skisystem.

De tre dale - Courchevel i Frankrig

330 markerede pister og næsten 600 km langrend gør en skiløber salig. Der er 8 bjergtinder over 3000 m og seks gletsjere, så skiområdet i de tre dale byder på skiløb for alle, fra nybegyndere til eksperter. De tre dale består af Val Thorens, Courchevel, Méribel, Les Ménuires og Brides-les-Bains, som alle er bundet sammen af dette gigantiske liftsystem, der er beundringsværdigt overskueligt, godt skiltet og meget nemt at komme rundt i.

Sembo tilbyder boliger på rem dejlige steder. Courchevel er et af dem.

Courchevel (1300 - 1850 m.o.h.)

Byen består af 4 forskellige byer med sammen navn beliggende i forskellig højde. Mellem byerne er den nemt at komme med svævebane og sædelift. Courchevel 1300 - har sin diskrete charme. Herlig ægte bjergby med huse, chalets og smalle gader, hvor bylivet går sin stille gang. Herfra kan du køre direkte op til byen i 1800 m.o.h. Courchevel 1550 billigt og familievenligt. Gå ikke glip af kælkebanen, som begynder i byen ovenfor og slutter her - Lidt sjov for store og små. Herfra kommer du nemt op til byen i 1850. Courchevel 1650 er også populær blandt børnefamilier. Her er normalt solsikkert og den overvejende del af bakkerne er lette og middelsvære. Her er også et bredere udvalg af after-ski end i de andre byer. Courchevel 1850 er kronjuvelen. Her finder du de dyre hoteller, finere restauranter og et internationalt inspireret natteliv.

Pistekort

Skiområdet: www.les3vallees.com/on-a-large-scale/ski-map.60/

Rejsetip

Hvis du vælger at flyve, så anbefaler vi Genèves lufthavn, hvorfra vi gerne hjælper dig med at leje en bil. Det er også nemt med bussen direkte fra Genèves lufthavn, www.altibus.com eller www.gva.ch. Husk bare på at have en god tidsmarginal til flyet hjem.