Søg og book rejse

search
Protaras - Fig Tree Bay
» Vores rejsemål » Cypern » Cypern » Protaras - Fig Tree Bay

Protaras - Fig Tree Bay i Cypern

BØRNEFAMILIERNES FAVORIT

Protaras - Fig Tree Bay i Cypern

Stille og roligt Her har børnene det allerbedst. Fig Tree Bay er som skabt til børnefamilier. Tempoet i Fig Tree Bay er lidt roligere. Strandene er lidt mere børnevenlige og afstanden kortere end i Agia Napa. Udvalget inden for shopping, restauranter og barer er stadig stort, mens nattelivet er betydeligt roligere end i Agia Napa.

Her bor cyprioterne selv Fra Fig Tree Bay er det også nemt at komme med lokalbussen på udflugt til nabobyen Paralimni. Her er det lokalbefolkningen, der dominerer gadebilledet, og fornemmelsen af, at man er kommet til det rigtige Cypern, opfattes hurtigt. I Paralimni er der mange små gader og stræder med restauranter, caféer og lokale barer.

Nyd en af Cyperns fineste udsigtspladser Om aftenen må du ikke gå klip af solnedgangen ved Cape Greco. Der er få steder på jorden, der er så fredfyldt og smukke, som Cape Greco ved solnedgang. Læn dig tilbage, og nyd Cyperns smukkeste udsigtsplads samtidigt med, at aftenbrisen fra Middelhavet giver dig en fornemmelse af velbehag.