Søg og book rejse

search
 1. Norge, Geilo  
  * * * *
  - Rummelige tømmerhytter i traditionel stil. - Beliggende direkte ved Geilolia Skisenter. - Ski in and out om vinteren ved normal snemængde.
  Størrelse (m²)
  0
  Aircondition
  Nej
  Bar
  Nej
  Børnepool
  Nej
  Kaffemaskine
  Ja
  Konferencerum
  Nej
  Opvaskemaskine
  Ja
  Fitness-center
  Nej

  Beskrivelse af feriebolig: Geilolia Hyttetun i Geilo

  Geilolia Hyttetun består af 31 hyggelige hytter i Geilo. Her tager du skiene på uden for døren og vips, så er du ude i skisystemet! Alle hytterne er rummelige med fuldt udstyret køkkenhjørne, sauna og åben pejs. Gratis adgang til trådført internet (fiber) i alle hytter.

  Geilo byder på et rigt udvalg af naturoplevelser og aktiviteter!

  Om vinteren er der slalom og langrend.

  Alpint Geilo har to skiområder beliggende på hver siden af dalen og med i alt 39 pister og 20 lifter. Den store variation i sværhedsgrad gør, at området er perfekt for familier. Med liftkortet kører man gratis med skibussen mellem de to skiområder og overnatningsstederne.

  Langrend En tur på ”Norges tag” Hardangervidda skal gøres, når man er på disse breddegrader. Men naturligvis er der også masser af velpræparerede spor i skovene rundt om Geilo. I alt er der 220 km markerede spor.

  Om sommeren kan du gå med på fjeldvandringer, og der er mange varianter af sværhedsgrader og længder. Hvorfor ikke hoppe op på hesteryggen, og nyd naturen. Her er rideture for både store og små. Er du rigtigt modig tager du på rafting. Derudover har du også mulighed for at fiske, cykle og jage. Til børnene er der bl.a. Geilos sommerpark, hvor de kan vælge og vrage mellem de aktiviteter, der bydes på. I Geilo får du en aktiv ferie i naturskønne områder.

  Beliggenhed

  Ski in/out ved Geilolia Skisenter.

  Du bor således

  Gratis adgang til internet via kabel (fiber) i alle hytter. Opvarmning, tv, internet, pejs, ovn, kaffemaskine, opvaskemaskine, bad/bruser og toilet. Terrasse.

  Bygningens faciliteter

  Reception, sauna, parkering.

  Tilvalg

  Barneseng bookes på forhånd, NOK 100/ophold. Barnestol NOK 100/ophold. Husdyr mod betaling.

  Andet

  Slutrengøring udføres af gæsten, ellers betales NOK 850-1250. Sengelinned og håndklæder medbringes eller lejes, NOK 160/pers./sæt.

  2 etager, ingen elevator.

  Ankomst

  Valgfri ankomstdag og minimum 2 overnatninger. Dette gælder dog ikke i perioderne 17/12 2018-3/1 2019, 9/2-3/3 2019 og 12/4-21/4 2019, hvor det er minimum 5 overnatninger. Indcheckningstid: 16:00 - 18:00, udcheckningstid: 11:00.

  Adresse

  c/o Geilolia AS 3580 GEILO GPS: N 60.524 E 8.201

  Fakta

  Størrelse (m²) 0
  Aircondition Nej
  Bar Nej
  Børnepool Nej
  Kaffemaskine Ja
  Konferencerum Nej
  Opvaskemaskine Ja
  Fitness-center Nej
  Internet Ja
  Jacuzzi Nej
  Ovn Ja
  Parkering Ja
  Pool Nej
  Pengeskab Nej
  Sauna Ja
  Spa Nej
  Solstole Nej
  TV Ja
  Tennis Nej
  Husdyr tilladt Ja
  Land Norge
  Region Sommer- og Skiferie i fjeldene
  Sted Geilo