Søg og book rejse

search
 1. Frankrig, De tre dale - La Tania  
  * * *
  - Residens med udmærket centralt beliggenhed. - Store altaner med fin udsigt. - Ski in & out.
  Pool
  Nej
  Husdyr tilladt
  Ja
  Parkering
  Ja
  Opvaskemaskine
  Ja
  Brødrister
  Ja
  Væg-til-væg tæppe
  Ja
  Internet
  Ja
  Mikrobølgeovn
  Ja

  Beskrivelse af lejlighed: Pierre & Vacances Le Britania i De tre dale - La Tania

  Le Britania er en af mange resorter i tre-dalen i Alperne. Lejlighedshotellet ligger mindre end 100 m fra skibakkerne. Le Britania har en såkaldt snegaranti, hvilket indebærer, at hvis der er for lidt eller for meget sne inden afrejse, så kan I afbooke og få hele prisen tilbage. På lejlighedshotellet er der et skiopbevaringsrum og et bagagerum. I receptionen kan man f.eks. låne strygejern, hårtørrer og sengegitter. Wi-Fi findes både i receptionen og i lejlighederne (mod betaling). Ca. 20 min. fra La Tania ligger Courchevel og Méribel, hvor du kan bowle og spise i restauranten. Inden sæsonen 2018 har boligerne gennemgået en modernisering med maling og nye tekstiler, madrasser, puder, blandingshaner i badeværelserne og køkkenudstyr. Inden sæsonen 2018 har de fleste lejligheder fået en modernisering med maling og nye tekstiler, madrasser, puder, blandingshaner i badeværelserne og køkkenudstyr.

  Beliggenhed

  Roligt område i La Tania, som passer til både unge og børnefamilier. Ligger i afslutningen af bakkerne.

  Du bor således

  Basic Wi-Fi indgår (maks. 5 enheder for at surfe, læse e-mail og søge). Væg-til-væg tæppe, tv, internet, mikrobølgeovn, brødrister, opvaskemaskine, bad/bruser og toilet. Altan eller terrasse.

  Bygningens faciliteter

  Reception, Wi-Fi, parkering (mod betaling).

  Tilvalg

  Babysæt (seng, lagen, puslebord, barnestol, lille barnevogn til baby op til 2 år), bookes på forhånd, betales til os. Husdyr mod betaling.

  Andet

  Slutrengøring indgår. Køkkenrengøring udføres af gæsten. Sengelinned og håndklæder indgår. Turistskat/Miljøgebyr betales på plads. Depositum € 200.

  Book-tidligt-rabat

  20% rabat for ophold i perioden november-december for bookinger foretaget senest den 26/9 2019. 10-20% rabat for ophold i perioden januar-marts for bookinger foretaget senest den 14/11 2019. 20% rabat for ophold i perioden april-maj for bookinger foretaget senest den 27/2 2020. Gælder udvalgte lejligheder og et begrænset antal.

  Ankomst

  Lørdage, ugeophold. Indcheckningstid: 17:00 - 19:00, udcheckningstid: 10:00.

  FAKTA

  Pool Nej
  Husdyr tilladt Ja
  Parkering Ja
  Opvaskemaskine Ja
  Brødrister Ja
  Væg-til-væg tæppe Ja
  Internet Ja
  Mikrobølgeovn Ja
  TV Ja
  Land Frankrig
  Region Alperne
  Sted De tre dale - La Tania