Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

En rejse gennem Nordjylland

LÄS MER

En rejse gennem Nordjylland

 

Bilferie Nordjylland 2005


Rute: Frederikshavn - Skagen - Thisted - AalborgRejselængde: 3 nætter, ca. 370 km (ekskl. udflugter).Dag 1:Afgang og ankomst til Skagen, hvor vi checker ind på Danland Skagen, inden turen går videre ud for at nyde de smukke hvide strande og besøge Grenen hvor de to have mødes. Lige før Skagen kan du udforske Råbjerg Mile, som er Nordeuropas største sandklit og bevæger sig ca. 15-20 meter hvert år. Eller måske " Den Tilsandede Kirke", hvor du kun kan se et kirketårn stikke op, da resten af kirken langsomt er blevet begravet af sandet, der kendetegner Nordjylland.Dag 2:Efter en dejlig aften i Skagen går turen videre langs vestkysten, med nogle af de bedste surfsteder i Danmark. Blandt andet kyststrækningen mellem Hanstholm og Agger også kaldet "Cold Hawaii". Vores mål for dagen er at bade, slikke sol og prøve surfing i Løkken. Her finder man også de ca. 500 ikoniske hvide badehuse på stranden. Vi overnatter i Thisted hvor endnu en dag i naturens tegn venter os.Dag 3:Udenfor Thisted kan man opleve naturen og vandre i Nationalpark Thy. Her kan man udforske Danmarks første nationalpark med et rigt dyreliv. Man kan besøge fyret i Hanstholm, kigge på fugle ved fugletårnet i Tved Klitplantage eller fortsætte eventyret og surfe videre ned langs Cold Hawaii. Om eftermiddagen/aftenen kører vi videre mod Aalborg for at checke ind på Radisson Blu Limfjord Hotel.Dag 4:I Aalborg kan man nyde moderne kunst, arkitektur og spise frokost hos Aalborg Street Food som har til huse i en gammel møbelfabrik, eller på en hyggelig café i de gamle dele af Aalborg. Hjelmerstald er en ægte Instagram-favorit, hvis du kan lide smukke gamle kvarterer. Derudover er der flere hyggelige aktiviteter for alle aldre blandt andet - Aalborg ZOO, glaskunst, bade i Limfjorden eller bare nyde Street Art som pryder i gadebilledet. Så er det tid til at tage hjem igen, eller hvorfor måske ikke tage en ekstra overnatning i Aalborg?

Rute: Frederikshavn - Skagen - Thisted - Aalborg
Rejselængde: 3 nætter, ca. 370 km (ekskl. udflugter).

Dag 1:
Afgang og ankomst til Skagen, hvor vi checker ind på Danland Skagen, inden turen går videre ud for at nyde de smukke hvide strande og besøge Grenen hvor de to have mødes. Lige før Skagen kan du udforske Råbjerg Mile, som er Nordeuropas største sandklit og bevæger sig ca. 15-20 meter hvert år. Eller måske " Den Tilsandede Kirke", hvor du kun kan se et kirketårn stikke op, da resten af kirken langsomt er blevet begravet af sandet, der kendetegner Nordjylland.

Dag 2:
Efter en dejlig aften i Skagen går turen videre langs vestkysten, med nogle af de bedste surfsteder i Danmark. Blandt andet kyststrækningen mellem Hanstholm og Agger også kaldet "Cold Hawaii". Vores mål for dagen er at bade, slikke sol og prøve surfing i Løkken. Her finder man også de ca. 500 ikoniske hvide badehuse på stranden. Vi overnatter i Thisted hvor endnu en dag i naturens tegn venter os.

Dag 3:
Udenfor Thisted kan man opleve naturen og vandre i Nationalpark Thy. Her kan man udforske Danmarks første nationalpark med et rigt dyreliv. Man kan besøge fyret i Hanstholm, kigge på fugle ved fugletårnet i Tved Klitplantage eller fortsætte eventyret og surfe videre ned langs Cold Hawaii. Om eftermiddagen/aftenen kører vi videre mod Aalborg for at checke ind på Radisson Blu Limfjord Hotel.

Dag 4:
I Aalborg kan man nyde moderne kunst, arkitektur og spise frokost hos Aalborg Street Food som har til huse i en gammel møbelfabrik, eller på en hyggelig café i de gamle dele af Aalborg. Hjelmerstald er en ægte Instagram-favorit, hvis du kan lide smukke gamle kvarterer. Derudover er der flere hyggelige aktiviteter for alle aldre blandt andet - Aalborg ZOO, glaskunst, bade i Limfjorden eller bare nyde Street Art som pryder i gadebilledet. Så er det tid til at tage hjem igen, eller hvorfor måske ikke tage en ekstra overnatning i Aalborg?