De bedste måder at komme til Krakow på fra lufthavnen

De hurtigste og billigste muligheder for at komme til byens centrum.

Krakows lufthavn ligger omkring 15 kilometer fra byens centrum, og det er nemt at komme ind. Der er flere forskellige muligheder afhængigt af, hvor hurtigt du vil have det, hvor komfortabelt det er, og hvor meget det koster. Her er de bedste og billigste måder at komme til Krakow centrum på fra Krakow Lufthavn.
Med offentlig transport fra Krakow Lufthavn til Krakow centrum
Både tog og busser er tilgængelige fra lufthavnen.
Hurtigste vej: Tog fra lufthavnen til byens centrum
Den mest bekvemme måde at komme fra Krakow Lufthavn til centrum på er med tog. Toget kører en eller to gange i timen det meste af dagen, og i skrivende stund koster det 17 zloty, hvilket svarer til ca. 30 DKK. Det bedste sted at stå af er på hovedbanegården, Krakow Glowny. Billetter kan købes i automater på banegården. Toget tager lidt over 15 minutter.
Billigste måde: Med bus 209 eller 300
Både bus 209 og bus 300 (og natbus 902) kører fra lufthavnen til byens centrum. Her gælder almindelige billetter til offentlig transport, så du kan f.eks. købe en 24-timers eller 7-dages billet, hvis du har planer om at rejse meget. En enkeltbillet, der gælder i 60 minutter, koster 8 zloty, hvilket svarer til ca. 15 kr. Billetter kan købes ved busstoppestedet i lufthavnen og skal valideres ved ombordstigning. Bussen tager ca. 20-40 minutter afhængigt af trafikken, og hvor du skal hen i byen.
Med taxa fra Krakow Lufthavn til byens centrum
Hvis du ønsker at tage en taxa fra Krakow Lufthavn til byens centrum, er der kun ét officielt selskab, du kan bruge, Krakow Airport Taxi Service. Priserne er faste, afhængigt af hvilken zone i Krakow du rejser til. Hvis du bor i centrum, vil det koste mellem 69 og 109 zloty, ca. 120-190 kroner. Prisen er den samme, uanset hvilket tidspunkt på dagen eller hvilken ugedag du rejser. En taxa tager 20-30 minutter afhængigt af, hvor du skal hen i centrum.
Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger