Opdag Californien

Rejs til USA og oplev Californien med dens smukke og varierende natur, maden, vinen og hvem ved måske møder du en kendt person.

Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Californien

Sommer i Californien

Utallige soltimer, fantastiske byer, førsteklasses forlystelsesparker og skøn natur – det spiller ingen rolle hvad du vil opleve i ferien – Californien har det hele. Californien har alle de kendte byer, som du altid har drømt om at besøge og vejene mellem byerne går gennem nogle af verdens mest naturskønne områder. Den berømte Route 66, roadtrippen over alle roadtrips, går også gennem Californien. Start dit Californiske eventyr i San Francisco og drag ud på landevejen og besøge de kendte landemærker som Yosemite nationalpark eller følg vinvejen eller besøg et bryggeri. Californien har ikke mindre end 9 fantastiske nationalparker, heraf er Yosemite og Death Valley de mest kendte. På din tur gennem Californien kan du opleve hemmelige strande, se hvaler i horisonten og blive fascineret over tågen, som kommer ved solnedgang.

Yosemite

Et af de mest fantastiske naturområder er den majestætiske nationalpark Yosemite, som ligger i Mariposa County, midt i Californien. Yosemite er smukt i alle årstider og her kan du opleve fantastiske vandfald og dybe dale, enorme sequia-træer og en vildmark som lokker alle naturelskere. Du kan vandre i flere dage uden at møde andre, men du kan også vælge stier og overnatningspladser, hvor der er mange andre glade turister.

 

 

Sådan rejser du:

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søger blandt over 100 flyselskaber efter den bedste pris til dig. Du vælger selv hvilke flytider og rejsedage som passer dig. Vi elsker flexibilitet. Book fly og hotel samtidigt hvor du er dækket af pakkerejseloven og kan føle dig helt tryg.
Bilsemester Hyrbil
BILUDLEJNING - Book lejebil på ferien. DTF travel samarbejder med Carnect som er et velkendt biludlejningsfirma og vores aftaler giver dig leverandørtryghed og en fordelagtig pris. Book lejebilen inden du rejser, så bliver det både billigere og nemmere.
Boka färja med Sembo
FÆRGE - Spar 20% på færgeoverfarten. Book din overnatning og færgebilletten samtidigt, så får du mindst 20% rabat på Stenaline færgebilletten. Rabatten gælder uanset om du vælger hotel, feriehus eller lejlighed.