Ferie i Irland

Flyv til Dublin og nyd det skønne og grønne Irland. Vi tilbyder et stort udvalg af hoteller i Dublin. Når du rejser til Irland kan du kombinere nogle dage i livlige Dublin med et besøg til en af de autentiske kystbyer. Besøg nogle af de skønne byer som Waterford, Wexford og Sligo. Du kan også rejse til Galway eller Cork og bo på et af vores nøje udvalgte hoteller i Galway eller hoteller i Cork.

Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Rejsende  

Irland

Uanset hvorhen du rejser på denne smukke ø, så mødes du af venlige mennesker som nyder livet. Irland er verdens kendt for sin øl og sine bryggerier. DTF travel har i mange år solgt populære hoteller i Irland. Den smukke kystlinje er 5600 km og er kendt for sine bugter og rene strande. I Irland findes der mange søer og floder, som lokker med gode fiskemuligheder og hyggelige kanalcruises. Landskabet er grønt og frodig og er en fryd for øjet. Rundt på øen findes der mange historiske monumenter. Du kan besøge gamle slot og smukke haver og parker. En rejse til Irland er et virkelig paradis for dig som elsker natur, historie, og selvfølgelig god whisky og øl.

 

Sådan rejser du:

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søger blandt over 100 flyselskaber efter den bedste pris til dig. Du vælger selv hvilke flytider og rejsedage som passer dig. Vi elsker flexibilitet. Book fly og hotel samtidigt hvor du er dækket af pakkerejseloven og kan føle dig helt tryg.
Bilsemester Hyrbil
BILUDLEJNING - Book lejebil på ferien. DTF travel samarbejder med Carnect som er et velkendt biludlejningsfirma og vores aftaler giver dig leverandørtryghed og en fordelagtig pris. Book lejebilen inden du rejser, så bliver det både billigere og nemmere.
Boka färja med Sembo
FÆRGE - Spar 20% på færgeoverfarten. Book din overnatning og færgebilletten samtidigt, så får du mindst 20% rabat på Stenaline færgebilletten. Rabatten gælder uanset om du vælger hotel, feriehus eller lejlighed.