Book-tidligt-rabat

Sommerferie

Fri ændring og afbestilling resten af 2017 og fri ombooking til marts 2018
- Sikre dig sommerferien nu

Sommerferien er for mange årets bedste ferie. Flere ferieuger i træk, sol og strand og sammenværd med familie og venner. Sommerferie er også muligheden for at se og opleve noget nyt. At rejse til Middelhavet er meget populært. Husk at nyde de dejlige dage med vand og leg. At bo godt er også en del af ferien og uanset hvor du ønsker at rejse hen findes lækre hoteller og lejligheder, feriehuse og hytter – du har meget at vælge imellem til din sommerferie.
Læs mere...

Fri afbestilling og fri ændring gælder for bookinger foretaget i perioden 20/11-31/12 2017. Tilbuddet gælder kun for bookinger med ankomst efter 1. maj 2018. Du betaler 10% (min. 500,-) inden 7 dage, resterende betales ca. en måned inden afrejse. Skulle du ombestemme dig kan du frit afbooke og få dine 10% tilbage frem til 31/12 2017. Vil du ændre i bookingen gør du det uden ændringsgebyr t.o.m. 28/2 2018. Fri afbestilling og fri ændring gælder ikke på ophold, som er markeret med "ingen tilbagebetaling".

Sådan rejser du:

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søger blandt over 100 flyselskaber efter den bedste pris til dig. Du vælger selv hvilke flytider og rejsedage som passer dig. Vi elsker flexibilitet. Book fly og hotel samtidigt hvor du er dækket af pakkerejseloven og kan føle dig helt tryg.
Bilsemester Hyrbil
BILUDLEJNING - Book lejebil på ferien. DTF travel samarbejder med Carnect som er et velkendt biludlejningsfirma og vores aftaler giver dig leverandørtryghed og en fordelagtig pris. Book lejebilen inden du rejser, så bliver det både billigere og nemmere.
Boka färja med Sembo
FÆRGE - Spar 20% på færgeoverfarten. Book din overnatning og færgebilletten samtidigt, så får du mindst 20% rabat på Stenaline færgebilletten. Rabatten gælder uanset om du vælger hotel, feriehus eller lejlighed.