Bestil drømmeferien nu - betal kun 10% i dag

KAMPAGNE! Bestil drømmeferien allerede i dag og få både Fri Afbestilling og mulighed for at ændre i bestillingen helt frem til den 28/2 2017*.
Det bedste af det hele - du betaler kun 10% i depositum i dag (minimum 500,-). Det resterende betaler du først 35 dage inden afrejse.

*Gælder kun på overnatninger. Gælder ikke på de værelser, som er markeret med "Ingen tilbagebetaling". Tilbuddet gælder t.o.m 31 januar på nye bookinger og på afrejse i perioden 1/4-15/9 2017. 

Søg og bestil rejse

search
Hvor vil du rejse hen?
Hvornår vil du rejse?
Hvem skal rejse?  

Sommerferie

Sådan rejser du:

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søger blandt over 100 flyselskaber efter den bedste pris til dig. Du vælger selv hvilke flytider og rejsedage som passer dig. Vi elsker flexibilitet. Book fly og hotel samtidigt hvor du er dækket af pakkerejseloven og kan føle dig helt tryg.
Bilsemester Hyrbil
BILUDLEJNING - Book lejebil på ferien. DTF travel samarbejder med Autoescape som er et velkendt biludlejningsfirma og vores aftaler giver dig leverandørtryghed og en fordelagtig pris. Book lejebilen inden du rejser, så bliver det både billigere og nemmere.
Boka färja med Sembo
FÆRGE - Spar 20% på færgeoverfarten. Book din overnatning og færgebilletten samtidigt, så får du mindst 20% rabat på Stenaline færgebilletten. Rabatten gælder uanset om du vælger hotel, feriehus eller lejlighed.