Rejseeksperten anbefaler: California Roadtrip

Los Angeles - San Diego - Palm Springs - Los Angeles (10 nætter)

Sembos rejseekspert Marie Javerud har mange gode forslag til spændende roadtrips i Californien. Her er et bud på en kør-selv-ferie, der inkluderer 2 nætter i Los Angeles, 3 nætter i San Diego, 3 nætter i Palm Springs og yderligere 2 nætter i Los Angeles.
Turen byder på en fantastisk blanding af storbyoplevelser, kystnære eventyr og afslapning i ørkenområderne. Her finder du Maries forslag til, hvad du kan opleve på denne spændende rejse. Du finder et link til rejsen længere nede.

Los Angeles (nat 1-2):

Hollywood: Besøg Hollywood Boulevard, hvor du kan vandre langs Walk of Fame og se de ikoniske stjerner, og tag et billede foran det berømte Hollywood-skilt.
Santa Monica Pier: Nyd atmosfæren ved Santa Monica Pier, prøv forlystelserne, spis lækker mad og gå langs strandpromenaden.
Venice Beach: Tag til Venice Beach for at opleve den bohemeagtige stemning, se Muscle Beach og gå en tur på Venice Boardwalk eller lej et par rulleskøjter eller en cykel og nyd lidt motion langs med havet. Et absolut must!

San Diego (nat 3-5):

La Jolla Cove: Besøg La Jolla Cove for at se de nuttede sæler og udforske de naturskønne klippestrande. Et super hyggeligt sted!
Balboa Park: Udforsk Balboa Park, der huser museer, haver og det imponerende San Diego Zoo.
Gaslamp Quarter: Nyd nattelivet og gode restauranter i det historiske Gaslamp Quarter.
Sea World: Her tager de sig af dyrene på en helt særlig måde og hjælper til genoprettelsen af et sundt maritimt miljø.
Old Town: Få en smag af Californiens historie ved at besøge Old Town, hvor du finder historiske bygninger og autentiske mexicanske restauranter. Et fantastisk sted, som anbefales på det varmeste!
San Diego er en af Maries favoritbyer i Californien. Byen har på en gang et mexicansk præg, men er også på en måde europæisk med en bykerne, som man kan gå rundt i til fods. Det er helt anderledes end mange andre amerikanske byer og meget anbefalelsesværdig.

Palm Springs (nat 6-8):

Joshua Tree National Park: Tag på en dagsudflugt til Joshua Tree National Park for at opleve det unikke ørkenlandskab, klippeformationer og stjernehimlen om natten.
Outlet-shopping i Desert Hills: Her kan du virkelig få din mærkevare-shoppinglyst styret til utroligt billige priser! Find outletcentret her: https://www.premiumoutlets.com/outlet/desert-hills
Palm Springs Aerial Tramway: Tag svævebanen op til Mount San Jacinto for en fantastisk udsigt over ørkenen.
Palm Canyon Drive: Udforsk Palm Canyon Drive med sine butikker, kunstgallerier og trendy restauranter.
Spaoplevelser: Forkæl dig selv med en afslappende spaoplevelse og nyd de varme kilder, som Palm Springs er kendt for.
I Palm Springs er klimaet varmt og godt året rundt.

Los Angeles (nat 9-10):

Getty Center: Besøg Getty Center for kunst og kultur med imponerende udstillinger og smukke haver.
Malibu: Kør langs Pacific Coast Highway og besøg Malibu for at nyde strande og det afslappede kystliv.

Denne kør-selv-ferie i Californien tilbyder en bred vifte af oplevelser, lige fra storbyens glitz og glamour i Los Angeles til afslappende ørkenlandskaber i Palm Springs. Du vil også opleve den afslappede atmosfære i San Diego og den naturskønne skønhed i Joshua Tree National Park. Det er en rejse, der kombinerer kultur, natur og underholdning for en mindeværdig oplevelse i det solrige Californien.

Find rejsen her og tilpas den gerne, så den passer præcis til dig: https://www.sembo.dk/rejseforslag/california-roadtrip-los-angeles-san-diego-palm-springs
Byg din rejse med Amelia, vores AI-rejseplanlægger